1.11. – 2.11.2012 – Juhlapäivä ja jalkapallostadion

Tää graffitiseinä oli tosi pitkä, varmaan 2km 😮

1.11.2012

Italian juhlapäivät ei näyttäisi olevan ihan yhtä lamauttavia kuin Suomessa. Kaupat ovat auki poikkeuksellisesti vain klo9-20 ja julkinen liikenne toimii normaalisti pl. muutama pieni poikkeus. Tuo opiskelijoiden matkakortti on kyllä vähän typerä. Se on voimassa aina kuun alusta kuun loppuun. Noh tietää kyllä milloin pitää ladata, mutta kuun loppupuolella sen lataaminen voi olla vähän typerä veto. Lisäksi kaikki ovat kuun ensimmäisenä päivänä lataamassa korttejaan, mistä aiheutuu kivat jonot.

Tähän muuriin ei vissiin saanut piirtää, joten lopputulos oli rapautunut maali ja töherryksiä. Mieluummin sitä graffiteja tuossa katselisi.

Sinänsä plussaa, että joukkoliikenteeseen voi oikeasti yleensä luottaa. Käytännössähän se, ettei se toimisi pyhäpäivinä tarkoittaisi sitä, että olisi hyvä olla auto, koska muuten ei voisi olla varma siitä pääseekö liikkeelle. Ainoa mikä sen ilmeisesti pysäyttää ovat lakot.

2.11.2012

Mitä ilmeisimmin jalkapallostadion San Siro, puut vähän peittää ja aurinko paistaa vastaan.

Jonkin sortin raviradalla oli tosi iso heppapatsas. Samaista rataa reunustavissa muureissa oli nuo hienot graffitit.

Hiano graffiti.

Tänään kävin katsomassa paikallista jalkapallostadionia. Järkevän muotoinen kävelyväylä tosin päättyi vähän ennen stadionia, ja lisäksi pimeä oli tulossa, joten päätin kääntyä takaisin enkä kiertää koko stadionia ympäri. Joku päivä voisi mennä uudemman kerran pällistelemään aikaisemmin päivällä, niin saisi tehtyä pidemmät kävelylenkit. Lisäksi pienoinen ongelma oli se, että tuo mun kaupungin kartta loppuu stadioniin, joten en uskaltanut lähteä palloilemaan teitä ristiin rastiin kovin pitkälle, kun olisin pian eksynyt lopullisesti. Stadionille matkatessa tietä reunusti ilmeisesti jonkun raviradan tapaisen aita, joka oli täynnä hienoja graffiteja. Ajattelin kiertää myös raviradan aidan toisen puolen ja katsoa onko siellä yhtä hienoja jahka seuraavan kerran menen sinne suunnalle. Sillä osalla aitaa jonka viertä kävelin oli mittaa ainakin 2km 😮

2 thoughts on “1.11. – 2.11.2012 – Juhlapäivä ja jalkapallostadion

    • En itse asiassa tiedä. Tosin sunnuntaisin tuo lähin kauppa on auki vain klo9-13.30 ilmeisesti. Tosin puoli korttelia kauempana oleva intialaisten kauppa tuntui olevan auki aika paljon paremmin sunnuntaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s