24.10.2012 – Kokkausta

Suklaakroisantteja :I

Mitää! Kaupassa säkillinen suklaakroisantteja maksoi vain 1,59e, 10kpl on tuossa säkissä. Jatkossa syön varmaan pelkästään noita. Muutenkin kyllä hinnat kohdillaan, margaritapakastepitsat 3kpl paketti 2,59e. Voisi kyllä ostaa sen kattilankin niin pääsisi laittamaan ruokaa, mutta en ole vielä löytänyt halpaa ja sopivan kokoista, vain jumalattomia patoja ja sitten niin pieniä etten ole Suomessa edes koskaan nähnyt niin pieniä kattiloita. Toki tuolla paistinpannullakin pitäisi silloin tällöin jotain kokkailla, tähän mennessä on tullut vain tehtyä hampurilaispihvejä ja paistettua munia hampurilaisten väliin, sekä toki paistettua mustekalarenkaita. Pitäisiköhän paistaa lättyjä vai mitä? Saa ehdottaa!

Huomenna pitänee sännätä katsomaan, että onko vielä Rooman matkalle lippuja jäljellä, sellaisen ESN järjestäisi ensi kuun alkupuolella.

Okei mitähä hittoa taas, keittiössä on sulakkeet joita ilmeisesti enemmän-vähemmän rutiinilla laitetaan pois päältä.. O_o Ihmekös tuo jos kerran ei yhdellä tytöllä levy lämmennyt ja nyt uuni ei mennyt päälle 😀 Noh onneksi nyt oli joku asukas keittiössä kertomassa että mikä mättää, kun raavin päätäni kylmän uunin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s