Maailman paras kebab. Tuo sen liha oli jotenkin eri tavalla leikattua ku Suomessa, ei ollu sellaisia sukaleita vaan enemmänkin semmoista riivittyä.
One thought on “111120128617”
Berliinissä on käsittääkseni samanlaista. Että se liha ei ole sellainen yhtenäinen köntti, mistä otetaan lastuja vaan oikeita lihapalasia siinä vartaassa päällekkäin, mistä sitten höylätään palasia. Hassua oli se, että Berliinissä pienissä nakkikioskin kokoisissa kojuissakin oli sellainen kunnon lihavarras.
Berliinissä on käsittääkseni samanlaista. Että se liha ei ole sellainen yhtenäinen köntti, mistä otetaan lastuja vaan oikeita lihapalasia siinä vartaassa päällekkäin, mistä sitten höylätään palasia. Hassua oli se, että Berliinissä pienissä nakkikioskin kokoisissa kojuissakin oli sellainen kunnon lihavarras.