15.10.2012 – Halpoja lentoja sittenkin välilaskulla ja keilailua

Tänään satoi. Paljon. Oli kiva kävellä 5km sateessa, noh en onneksi kastunut kunnolla kun oli sateenvarjo. Ilmeisesti Suomen syksy saapui vihdoin Milanoonkin.

Saatu vinkki siitä, että Budapestin kautta Ryanairilla lentämällä pääsee halvalla Milanoon vuoden ympäri piti paikkansa. Pitää vain katsoa ja vertailla käsipelillä Tampere-Budapest-Tampere ja Budapest-Milano-Budapest -välejä. Semmoinen vinkki vertailijoille, että kannattaa ensin katsoa sopivat lentopäivät Tampere-Budapest-Tampere -välillä, koska lentoja on harvemmin. Milano-Budapest-Milano taas pääsee joka päivä, mutta hinnat vaihtelevat. Lisäksi kannattaa varata mielellään ainakin se 10h lentojen vaihtojen väliin aikaa, koska jos ensimmäinen lento myöhästyy, niin ette ennätä jatkoyhteydelle. Sitten joutuu ostamaan uuden lennon, ja hinnat eivät välttämättä siinä vaiheessa enää olekaan edullisia.. Samalla sitten ehtii tutustua myös Budapestiin, siellähän voi vaikka viettää yön!

Tänään sitten kävin juttelemassa yhden opettajan kanssa kurssista jolle voisin osallistua, paitsi että opettaja ei ollut paikalla. Yksi opettaja ei ole vastannut sähköpostiini ja toinen sanoi että kurssi on ainoastaan italiaksi. Saas nähdä, että ehtiikö tässä mitään opiskelemaan, kun enää 2,5kk vaihtoa jäljellä eikä yhtään kurssia italiankurssia lukuunottamatta selvillä. Kaiken lisäksi nuo kurssit on aika työläitä, marraskuussa joudun tekemään joka tapauksessa 3kk työmäärän, koska kurssit ovat alkaneet tämän kuun alussa, ja loppuvat tammikuun lopussa. Lisäksi en usko, että kannattaa pahemmin jättää kurssipisteiden yms. selvittelyä joulun pyhille.. Olenpa sitten yrittänyt paremman puutteessa tehdä tuota Jyväskylän yliopiston johdatus ohjelmistotekniikkaan-kurssia, mutta kun se vaatii ssh-yhteyden ja tässä asuntolassa ei sitä ole, niin sitäkin pystyy tekemään vain silloin kun on yliopiston tiloissa. Bonus: opintosuunnitelman pitäisi olla huomenna

Eetu Rantarangas ei oikein pärjännyt keilailussa.

toimitettuna, niinpä vissiin. =D

Jee, tänään keilailin, oli kivaa vaikka olinkin huonoin. En olekaan ennen keilannut kymmenellä hengellä samalla radalla. Meitä oli aika monta keilailemassa, taisi olla 28 rataa joilla kaikilla oli se 10 henkeä 😀

2 thoughts on “15.10.2012 – Halpoja lentoja sittenkin välilaskulla ja keilailua

    • Ei riitä, koska jos toinen lento OIKEASTI myöhästyy niin sitten on kusessa. Tuolla 10h marginaalilla säästää minimissäänkin sen satasen uudesta lennosta, jos käy huonosti. Nimim. itsellä kerran myöhästyi lento 8h ja sitten ei ollutkaan enää asiaa jatkoyhteydelle. Jotain 5-10h nyt minimissään joka tapauksessa suosittelen. Tillanne olisi eri, jos lentoyhtiö myisi matkan pisteestä a pisteeseen b vaihdolla, koska silloin heillä olisi velvollisuus toimittaa sinut perille. Mutta kun kasaat lennot itse niin heillä ei ole velvollisuuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s