11.10.2012 – Limuautomaatti

Rommikolan makuinen limppari. Saikos näitä Suomesta? En oo ihan varma oonko joskus nähnyt.

Alakerran limuautomaattia on nyt tullut koetettua kahdesti. Ensimmäisellä kerralla sain etäisesti spriten makuisen limpparin. Tällä kertaa saatu limppari taas maistuu rommikolalta. Tai jekkukolalta, joku semmoinen kumma vahva aromi kuitenkin. Ei siitä ilmeisesti oikein omaan makuun sopivia limuja sitten saakaan, tai sit oon kokeillut vain noita huonoja. Noh 55c/tölkki ei kuitenkaan ole paha hinta. Oli tarkoitus myös käväistä tuossa vajaan korttelin päässä olevassa kuppilassa kun siellä oli tänään tarkoitus olla ESN-porukkaa, mutta ehkä olin vähän aikaisessa kun ei siellä oikein ketään näkynyt. Enkä nyt jaksanut jäädä odottelemaan josko sitä porukkaa tulisi 😀 Italiankurssilta tuli sellaista läksyä, että pitäisi osata olla- ja omistaa-verbit kunnolla viimeistään ensi viikon tunneilla. Lisäksi viikonpäivätkin olisi hyvä opetella.

Tuo yksi ope jolle lähetin kysymyksiä siitä, että onnistuuko kurssille osallistuminen kuinka hyvin englanniksi ja kun lähden jo 1kk ennen kurssin päättymistä ei ole vastannut. Toisen kanssa sen sijaan jo sovin tapaamisen, ja kuulemma ei pitäisi olla ongelmaa. Noh ehkä noiden kurssien profiilista oli jotain jo pääteltävissäkin niiden pitäjien toimintatavoista. Toinen kurssi oli sen verran tiukan teknistä asiaa, että sillä oli jämpti pitäjä. Ensimmäinen on taas jotain tuollaista sosiaaliset verkostot-diibadaabaa, jonka pitäjältä en ehkä ihan samaa teknisen alan jämptiyttä odottanutkaan 😀 Ei sillä, Jyväskylän yliopistossa vastaavan kurssin vetäjä on loistotyyppi.

Lähikaupan aukioloajat on myös ilmeisen huonot, se ei enää ollut yhdeksältä auki. Yhteiskeittiössä jätteet lajitellaan seuraavasti: muovi(plastica), lasi(vetro), kuivajäte(secco).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s