10.10.2012 – Lisää italiaa

Paikallinen DDR – Eli soluasuntokompleksi jossa asun. Puskat vähän peittävät.

Tää alkaa mennä ihan naurettavaksi. Tänään mut soitettiin alakertaan, josta mut johdatettiin taas kellarin petivaatevarastolle. Siellä käteen lyötiin lisää petivaatteita ja 2 vessapaperirullaa. Ilmeisesti niitäkään ei tartte ostaa itse? O_o

Helvetin perkeleen lokalisaatiot, aina pilaamassa tietokoneen käyttöä 😀 Tää emailien VS: on ehkä hienoimpia suomilokalisointeja, varsinki ku lähettää englanninkielisiä maileja. Voisin myös avautua siitä, kun pisteet korvataan pilkuilla. Aiheuttaa kivasti ongelmia kun koittaa skriptata, ja pelimoottorista tai laskimesta copypastetut pilkut pitää käsin muuttaa pisteiksi… Noh ehkä käytän sitten tuota paikallisen yliopiston java appletin päällä toimivaa sähköpostitiliä tuon Exhangen sijaan. En kyllä tiedä kumpi on pahempi. Ilmeisesti täkäläisen yliopiston tilin mailit tosin löytävät tiensä perille Gmailiin, joten periaatteessa voisin siirtyä sen käyttäjäksi jos vielä aktivoisin tuon paikallisen osoitteen Gmailin lähetysosoitteeksi. Samalla voisin myös avautua tuosta näiden Oraclen tekemästä Java applet-sähköpostisoftasta vähän lisää. Siinä on kielivalintana englanti, mutta silti kaikki softassa on ohjetta lukuunottamatta italiaksi. Huoh, se joka keksi lokalisoinnin tietotekniikassa joutaisi saunan taakse.

Ääää tänään onnistuin ekaa kertaa tekeen sen mokan, että ostin lähdevettä enkä kivennäisvettä 😀 Miten nää putelit oikein pystyy erottaan toisistaan kun tossa lukee ”acqua minerale naturale”?

Tällä viikolla pitäisi ainakin koittaa hakea tuollainen ESN:n yhteistyökumppanin tarjoama 5e ilmainen kännykkäliittymä, niin saisi ehkä sen nettiyhteydellä synkronoitua kalenterinsa koti-Suomen Korppi-järjestelmästä kivasti kännykkäänsä, niin kaikki menot voisi jälleen merkata sinne. Lisäksi voisi yrittää, josko saisi tuon vieressä olevan Politecnicon wlan-tunnukset, niin olisi lähellä jokin paikka jossa pystyisi käyttämään järkevää nettiyhteyttä. Mitähän muuta oli muistilistalla.. Niin no noita italiankurssin kotiläksyjä voisi aina tehdä. Huomiseksi pitäisi opetella numerot yhdestä kymmeneen ja omistaa- ja olla-verbejä.

Alkaa pikku hiljaa tympiä tää näiden vastapäisestä rakennuksesta popitus joka ilta. Ei muuten, mutta olen vanha ja tylsä ja haluan aikaisin nukkumaan! 😀

Mitä tämä on, Nokia Suiten synkronointi on toiminut mukisematta jo viikon verran. Varmaan eka softa joka nokialaisissa on koskaan toiminut edes jotenkin 😮 Noh toisaalta tuo navigaattorisofta ei näköjään löytänyt sijaintiani vaikka kävelin puolen kaupunkin läpi se päällä.. Tiedä sitten onko gps-paikantimen piirilevy sökönä tj.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s