2.10.2012 – Italialainen lakko

Tänään oli tarkoitus mennä hankkimaan se nettiyhteys ja mahdollisesti selvittelemään mitä sitä opiskelisi, mutta näköjään metrot eivät lakon takia liiku. Tai no liikkuisivat 15-18, mutta en jaksa uskoa että niillä enää ehtisi oikealle toimistolle ennen kuin se menee kiinni(niin no itse asiassa en tiedä edes sen aukioloaikoja..). Ja vaikka ehtisi, niin ne olisivat varmaan tupaten täynnä ihmisiä jotka ovat koko päivän odottaneet että pääsevät matkustamaan metrolla… No toivottavasti huomenna sitten pääsen, koska muuten alkaa oikeasti tekeminen loppua, kirja on puoliksi luettu ja tänään ajattelin tehdä tämän viikon työt. Näköjään siivoojat tykkäävät täällä kuunnella radiota, ja laulaa mukana. Käytävästä kaikuu niiden laulu. Vähän eloisampaa porukkaa kuin Kortepohjan siivoojat 😀

Englanninkielisiä sanoja jotka eivät muistu päähän ja jotka olisi hyödyllistä osata. Katsoisin ne heti netistä, jos se toimisi: lakko, petivaatteet. Okei, lakko taisi olla strike? Petivaatteista en osaa muuta kuin veikata että bed clothes? 😀

Avoimet langattomat verkot oppii kyllä näkemään taas ihan uudesta näkökulmasta näin kaksi päivää ilman nettiä olleena. Minkä helvetin takia nää italialaisten ”avoimet” verkot vaativat italialaisen kännykkäliittymän että niillä pääsee surffaamaan? Ja ihan oikeasti kun mun ei tarvitsisi kuin lukea sähköpostini. Toki voisin kävellä 2km päähän nettikahvilaan tai toivoa että prepaid-sim-kortilla sellainen onnistuisi, mutta kun olisi vain niin paljon helpompaa noilla langattomilla verkkoyhteyksillä.

Pää on nyt ihan hyvin jumissa kaiken nukkumisen jäljiltä, mutta toisaalta kaiken kävelyn jäljiltä jumissa olleet lihakset ovat alkaneet palautua kiitos nukkumisen. Tänään on tullut tehtyä vähän töitäkin, voisi koittaa vielä pari tuntia tehdä niin olisi puolet työviikosta kasassa.

Pitää harkita radion lisäämistä hankintalistalle, niin voi kuunnella paikallista poppia. Tietysti myös tietokoneella se onnistuisi, jos olisi netti tai cd-levyjä.

Huoneen lämpötila on 27c, vaikka ikkuna auki. Tänään aurinko paistoi ja oli t-paitakeli. Eilen t-paitaa tuli käytettyä vain kun oli paljon kantamuksia selässä, silloin tarkeni hyvin.

Mjahas, ensimmäinen kosketus paikallisiin eläimiin. Parisenttinen koppakuoriainen päätti pesiytyä kattolamppuun. Koitin huitoa sitä alas huivilla ja heitellä sukilla, mutta ei suostunut edes pidempiin ilmalentoihin että olisin saanut heitettyä sen huivilla maahan. Eipä tuo nyt mitään pahaa kait aio, mutta häiritsee se silti olemassaolollaan. 😦 Valolla koitin myös houkutella sen muualle, mutta ei se suostunut lähtemään, vaikka sen kotikattolamppu olikin kiinni.

2 thoughts on “2.10.2012 – Italialainen lakko

 1. Yks tärkeä: Lakana = sheet, Huom. EI lausuta ”shit”.

  Ps.
  Näytä niille Italialaisille siellä miten hommat hoidetaan!

 2. Jännittävää elämää! Ei se ole niiden englannin sanojen kans niin tarkkaa, selität vaan kovasti kuvaavia sanoja. Tämä on tullut ilmi myös kun olen ollut Kierukassa nyt pari viikkoa ja vaihtarit tulee kysyyn, että onko sitä tai sitä esinettä siellä.
  Jee, eka sää päivityskin \o/
  Ruoka vaikuttaa kalliimmalle kuin hienossa Saksan maassa, siellä sai sentään leipiä puolella tuosta hinnasta.
  Mutta hauska lukea sun juttuja 😀 Tsemppiä sinne netittömään elämään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s